måndag 3 januari 2011

Storstädning

Igår när jag började ta bort julpyntet slutade det med att jag tog bort allt och gick ner till förrådet och städade. Jag fick bort två lådor med saker och tre påsar! Dessa ska föras till frälsningsarmén eller röda korset eftersom det är saker som är i gott skick. Vilken lättnad så man vet exakt vad man har för saker där också och det är inte mycket. Nu får gärna våren komma redan, är så less på all snö!

Efter jobbet handlade jag hem en hel del mat också och J hämtade mig. Det blev klyftpotatis, nöt yttrefilé och pepparsås med mustapekkaost idag till lunch samt lite gröna bönor. Blev riktigt lyckat med egen "snabb" marinad :) Sen har jag hunnit betala nån räkning och blev ändå rätt så lättad, kommer säkert att klara denna månad fint ändå! Det får bli en utmaning :)

Ska ta och chilla resten av kvällen, imorgon måste jag iväg till kela som jag inte hann med idag när det var så mycket folk vid banken. Sen jobb som gäller och planering av min outfit till onsdagen. Hoppas jag hittar något hemma nu då :P

Kom gärna med mera boktips, tack!

2 kommentarer:

  1. Så går det när man bara ska "ta bort lite julpynt" ;)

    SvaraRadera
  2. Ja exakt, lika bra att dra ner allt på en gång ;) Jag vill ha vår :D

    SvaraRadera