lördag 27 februari 2016

Lördags shopping och filmjölkIdag har jag gått lite på stan och träffade sen Johanna i Stenhaga. Kinder är min svaghet och passade på när man inte alltid får dessa i butiken - så goda! Kom på sen att Citymarket hade haft en bild på instagram att de hade fått in Sleek paletter, så denna fick följa med hem. Första gången jag prövar något från det märket, någon som prövat? :) Läst mycket bra om den och de skimriga skuggorna är så fina.

När jag var till Nykarleby tidigare i veckan så köpte jag filmjölk. Åt det ofta till frukost under den tiden vi var i Sverige, så fick höra att M-market säljer det av alla ställen. Så gott :D Har packat nu ikväll inför morgondagens Avon visning. Trevlig fortsättning på helgen!

6 kommentarer:

 1. Äääälskar Sleek! Köpte två paletter + contour kit i London. Skuggorna är såå lätta att jobba med och väldigt pigmenterade :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt! Skulle vilja köpa ett billigare contour kit, var sugen på Viva La Divas men de va slut på Kicks :( Kanske de finns att beställa från Sleek någonstans? ^^

   Radera
 2. Oh, den paletten ser lockande ut! Vad kostar dom? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den fin? Den var nåt på 12€:)

   Radera
 3. och ja, råkar du veta om de finns i Citymarket i centrum också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet jag inte. Det var på K-Citymarket Stenhaga's Instagram jag såg reklamen om dessa :)

   Radera