fredag 12 februari 2016

My Beauty Collection: My perfumes


I detta inlägg kommer jag att visa de parfymer jag har i min ägo just nu. Ett tag var det flera, men de tar ju slut någon gång också :) Med parfymer vill jag pröva på huden och ännu bättre om jag fått tester och fått pröva den några gånger, speciellt när det gäller parfymer i den högre prisklassen. 

Längst ner till höger finns parfymen Marc Jacobs Daisy Dream som jag föll för efter att ha fått ett doftprov från Kicks. I dagsläget är den min favorit av alla. Den svarta lådan som ni ser är Avon three little dots limited edition som är en re-make av Avons första parfymer 1886. Denna kollektion gjordes 2011 när Avon hade 125 års jubileum och jag fick nyss tag i den. Skulle vara glad om jag kunde hitta vintage Avon produkter, broschyrer med mera.


Victorias Secret Bombshell är egentligen en body spray. Behändig att ha i väskan, köpte den på båten efter att ha dofta på lite olika dofter. Man skulle ju vilja dofta på alla ordentligt :P Chanel chance eau tendre är den första Chanel doften jag riktigt gillar, denna har jag gått och drömt om sedan jag började blogga. Blev överlycklig när jag hittade den på fb som sålde den för 20€ efter att ha testat den en gång och bara var några månader gammal. Ett underbart fynd och en av mina favoriter i hela samlingen.


Outspoken by Fergie från Avon är också en ljuvlig serie. Party! kom ifjol och fresh har varit en säsongsdoft. Idole d'Armani är också ett fynd från fb. Längst bak skymtar till vänster Hugo Boss nuit som jag fått av min sambo i julklapp, nya Chrisitan Lacroix Bijou från Avon, Mesmerize Avon som jag bär idag och Naomi Campbell Cat deluxe. Den sistnämnda är en doft som jag har haft från och till i flera år.


Britney Spears dofterna har jag haft lite olika genom åren. Detta är andra gången jag har denna som heter Fantasy, Vacker flaska också. Bakom ser ni Guess Seduction som vi fick på bloggalan 2014. Jag kollar ofta upp parfymer på denna sida, speciellt om Avon kunder frågar efter någon parfym med t.ex vanilj eller mysk i.

Jag har också en oäppnad parfym från Britey Spears som jag fyndade på julrean. Ett tag samlade jag på parfymer och hade då betydligt flera. Jag har hunnit samla på olika saker genom åren: servetter, parfymer, tvålar med mera. Har ni någon av dofterna ovan eller någon ni är extra nyfiken på?


4 kommentarer:

 1. Ja tänkt just fö några dagar sen att ja sku göra ett inlägg om mina parfymer, ääälskar parfymer! En fin samling du har :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad roligt! Det är alltid roligt med parfymer :) Tack ^^

   Radera
 2. Så många härliga parfymer! :) Jag har själv bara typ 3 parfymer (varav en är en krämparfym i en väldigt liten och behändig förpackning som ryms i även den minsta partyväskan) just nu, men det är mer än tillräckligt för mig ändå :) Alla råkar faktiskt komma från Yves Rocher, de är så prisvärda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de har verkligen prisvärda parfymer! Har hunnit ha en del därifrån också ^^

   Radera