söndag 21 februari 2016

My Beauty Collection: Nailpolish - Avon


Nu är det dags för att visa upp mina nagellack! Jag lackar oftast naglarna en gång i veckan, ibland mer eller mindre. Jag kommer att dela upp nagellacken i flera inlägg och börjar med Avons nagellack. De är av hög kvalité till ett bra pris och mina favoritlack. Populär bland kunderna också.

På bilden ovan är alla från Magic Effects serien, färgerna från vänster till höger: topaz, sequin, dazzle, agate, diamond och blue steel. Min absoluta favorit är topaz som är längst till vänster, det är riktigt min färg och jag har fått så många som frågat vad det är för lack jag har på naglarna. Flaskan är nästan snart slut :D


Gel Finish nagellacken är också en omtyckt serie, där lacket innehåller både under- och överlack + nagellack i samma. De flesta jag prövat ger också en riktigt täckande och glansig finish. Den vita blir verkligen vit täckande. Här är också två från Magic Effects serien, den från cosmic finns inte att få tag i längre och är ett hologram lack.

Namnen på färgerna från vänster till höger: siberia, iceberg white, mauvelous, moonbeam, diamond shatter och luxe lavender. Diamond shatter och mauvelous är mina favoriter här just nu. Det finns så mycket fina nagellack i Avon katalogen, helst skulle man vilja pröva alla :D Det är bra att också finns en färgkarta, där man kan lättare se vilka som är skimriga, glansiga osv. Som tur står det oftast i katalogen med olika symboler.

Vilken tycker ni att ser finast ut? Äger ni många nagellack? :) Fortsättning följer.

2 kommentarer:

  1. Ååååh dom där magic effects lacken. Så fina så man dör lite! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de skapar ett häftigt ha begär :D

      Radera