onsdag 24 februari 2016

My Beauty Collection: - Nailpolish 2


Då var det dags för del två av mina nagellack. Det kommer att bli endast ett inlägg till ;) Jag tycker om att bära rosa och blått på naglarna. Blå/turkos är "min" färg, sen gillar jag rosa väldigt mycket.

Färgerna på bilden ovan från vänster till höger: Michael Kors envy, Chanel taboo och splendeur, Coral Las Vegas rock&roll, Make Up Store mirjam och Rimmel 60 seconds shocker. Chanel och Make Up Store är de lack jag tycker håller bäst av dessa. Coral Las Vegas är riktigt snyggt över ett rosa lack.


Från vänster till höger: Avon Stardust teal glitter, Kicks Sugar Laquer moondust, Coral Las Vegas elvis, Coral Milano M05, Kicks jean, Maybelline superpower blue och Chanel particuliere. Min absoluta favorit lack genom tiderna är Chanel. Det är endast lite kvar i botten och sparar endast flaskan. Den perfekta nude som blev en riktig hype för några år sen.

Avon Stardust finns ej längre, utan en ny förbättrad serie Magic Effects mineral crush, har bloggat om dem här. Jag tycker det är roligt att variera nagellack och färg. Har ni prövat någon av de som jag har i min ägo? :)

4 kommentarer:

 1. Ååååh lacken taboo och mirjam!! superfina! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja taboo är så snygg! Mirjam fick jag av min vän i julklapp, min mommo hette de <3

   Radera
 2. Fina, har faktiskt inga av dessa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är alltid roligt att se vad andra har för produkter tycker jag :)

   Radera