söndag 26 oktober 2014

#bloggträff14 Vasa

I lördags var det dags för den efterlängtade bloggträffen! På samma gång var det även bloggträff i Jakobstad, Åbo och Helsingfors. Det var Finlandssvenska bloggares grupp (kika in den på facebook!) grundare Maria och Ida-Marie som fixade bloggträffarna. 


Före träffen, nöjd och glad kexchoklad :) Träffen hölls på café Ylikiva, ett ställe som jag inte hade besökt innan. Vilket mysigt ställe! Kommer absolut att besökas igen. Hemtrevligt och fint. Blev kaffe och en kokosboll för mig, mums. Serverat fint till bordet.


Det roliga var att alla bloggträffar hade i princip samma program. Fiffigt tyckte jag. Jag kände igen ungefär hälften, vars bloggar jag följer :)


Skulle gärna ha fått vara en längre bloggträff, tiden går fort när man har roligt :) Ser fram emot kommande evenemang, hoppas på något snart igen ^^


Först satt Ann-Sofie och Satu och Janina och Nicolina vid samma bord, sen delades vi upp i grupper och diskuterade massa intressanta saker. Fint program :) Man fick verkligen nya ideér och blogginspiration.


Kameror fanns överallt, jag har fotograferat alla bilder med min telefon LG G2.


Ett sånt här bord skulle ju vara perfekt till Snowball? :D Man kunde köpa bordet också, häftigt.


Det fanns mycket annat fint på Ylikiva, även saker att köpa med sig hem. Såg att det fanns ännu mera saker längre in men gick inte förbi där igår. Får göra det nästa gång. Tummen upp för att det är barnvänligt också :) 


Under träffen flyttade vi runt och hamnade i grupper och diskuterade olika saker. Intressant, tusen tack Maria som var värdinna för träffen! Här hittar ni den fullständiga listan på alla som deltog i bloggträffen i Vasa. Jag ska nu också uppdatera min bloggar jag läser - lista som jag har här på bloggen, hittade flera härliga att följa. Tack för mig!

3 kommentarer:

 1. Ser ut att ha varit en lyckad bloggträff. Din telefon tar fina bilder. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp det var det verkligen :) Tack ja den är super! Så nöjd, kommer långt med denna när man inte äger en större kamera :)

   Radera
 2. nämen där är ju jag, haha och oj vilka bra bilder du får med din telefon! det var verkligen roligt att träffas, hoppas vi ses igen :D

  SvaraRadera