måndag 9 juni 2014

M som i måndag

Måndagen som flög iväg. Vaknade först vid kvart före tio av att telefonen ringde och de frågade om jag hade fått reklam i helgen. Nån undersökning tydligen, har ju ingen reklam på dörren sen några månader tillbaka. Det är rätt så skönt men ibland skulle man vilja ha nåt att läsa :P Men tror det är bäst så här när man är lite shoppaholic... ;) Får se hur länge det får vara. Det känns som om man aldrig för ut tidningar till roskis längre. Somnade förstås om och vaknade halv ett :O :P

Fick mitt första paket från Members idag! Det är alltså en hemsida/klubb där endast medlemmar får erbjudanden till bra priser under en begränsad tid på nätet. Oftast är det halva priset om inte mer. Första gången jag hittade nåt som båda i hushållet ville ha och det blev billigt. Såg att allt vi beställde var slutsålt dagen efter. Det gäller att vara snabb, man märker att vissa saker går åt direkt när det är så billigt. Bra sida faktiskt ^^ Vad som fanns där kommer i ett annat inlägg.

Gick en sväng på loppis också och gjorde två fina fynd. Det hade gått bra på loppisbordet också över helgen. Känns bra, ska ta itu med skrubben nån dag så hittar jag säkert mera att föra dit. Handlade lite mat och så gjorde vi egna hamburgare hemma med lantmännens bröd, egna färsbiffar gjord på grismaletkött, korv görans senap (vi köper från grillen i plastflaska, sen kan man ta med den och fylla på igen när man ska köpa mera), cheddar ost, ketchup, nykål, gurka och tomat. Det blev riktigt gott! Så nu är man mätt och belåten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar