fredag 1 april 2016

Ett foto i timmen - Torsdag

Ett foto i timmen - torsdag. Varning för bildbomb, följ med :D


9.00. Jag har en ledig dag från butiken. Bestämmer mig för att försöka på ett foto i timmen under dagen. Dricker en kopp te, har svårt att äta något direkt på morgonen. Testar en ny te sort men smakade för mycket saft för mig smak. Kanske gott i sommar som iste?


10.00. Den lediga dagen till ära har jag bokat tid till Jessika som är på praktik på Artistica. Att få topparna/luggen klippt + en frisyr står på schemat. Frisyren har jag ingen aning om hur det kommer att bli. Så skönt att få håret tvättat också :) Har på mig ett nytt nagellack från Avon gel finish serien, som kommer snart.


11.00. Slutresultatet! Hon är så duktig, älskar effekterna hur det blir med min ombré. Fibreplex behandligen som jag gjorde för ett tag sedan så gör att färgen håller bättre och jag märker det rejält. Att ta hand om mitt hår är viktigt för mig.


12.00. Har jag fixat födelsedagspresent och andra ärenden, handlar lite mjölk till kaffet vid Sale i Rewell Center. Jag lägger mycket mjölk i mitt kaffe. Need my coffee.


13.00. Dricker mitt favorit snabbkaffe från Foodieliving. En rejäl mugg. Betalar räkningar och sköter Avon ärenden, svarar på mejl. Funderar vad jag ska packa med inför Avon kvällen och kampanjskolningen.


14.00. Massa ljud i brevluckan, ett paket! Min första beställning från Rapunzel. Lite smått jag hittade på rea under påsken. Innehållet får ni se sen. Har jag börjat sminka mig och göra mig i ordning, tycker om att sminka mig i lugn och ro. Plockar lite saker emellan. 


15.00. Dagens make up blev en nude look. Testade också Viva la Diva contour kitet, me like! Speciellt ena highlightern. Packar ihop allt jag behöver och beger mig mot centrum. 


16.00. Mat på Amarillo med två Avon kollegor som är i mitt team innan mötet. Johanna och L sm jag också blivit vän med. Chicken pocket är en favorit, men jag tar bort getosten och lägger mera av djävulssylten. Mums! Roligt har vi.


17.00. Tog en moccadröm och kaffe till efterätt. Mycket gott. Blev rekommenderad denna av servitören, vet inte om det var dagens special eller något? Mätt och belåten.


18.00. Avon kvällen börjar, detta är både för konsulenter, teamledare och för de som är intresserade av att veta mera om Avon. Hålls på Rantasipi. Mitt uppdrag under kvällen är att tolka från finska till svenska, lite nervöst men det går bra :) Little lace dress är en nyhetsdoft jag föll för direkt, kommer snart.


19.00. Avon kvällen håller på och jag tolkar och diskuterar. Det kommer även att komma nya nagellack i gel serien och överlack, som jag vill pröva så fort som möjligt.


20.00. Nu har det blivit kampanjskolning, där vi går igenom Avons kommande kampanjer, nyheter och erbjudanden. Detta är alltså materia som vi konsulenter eller teamledare inte har sett, så förutom att tolka blir det bara mer och mer intressantare. Mycket härliga saker på kommande!

Här tar mina bilder slut. Efter skolningen lämnade jag med områdets teamledare och skolare och diskuterade allt möjligt och hade riktigt trevligt. Det ger mig så mycket att få träffa kollegor irl och bolla ideér, fråga saker och ha riktigt roligt. Kom hem 23.30 och skulle lätt kunna prata många timmar till. En perfekt torsdag med trevligt program :) Vill ni se mera såna här inlägg?

3 kommentarer:

 1. Kul med såna här inlägg :) Och supersöt kattmugg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din feedback. Ja visst är den - från Lagerhaus :)

   Radera
 2. Det där mintgröna nya lacket från AVON!! :D

  SvaraRadera