torsdag 28 april 2016

After Work: bloggbuisness


I tisdags var det dags att gå på föreläsning. Det är så roligt när det dyker upp olika evenemang i Vasa som man har möjlighet att gå på. Vad passar nu bättre än att få gå med chefen Malin på After work? Vi kom i god tid till Academill och passade på och fota lite, som bloggare gör ;) Tog bilden ovan med min telefon till instagram, Malin hade med sig sin systemkamera så fick så fina bilder.


Svart och guld är en kombination jag gillar. Hann precis få ett nytt halsband från Avon som kommer i nästa kampanj. Tassels! Väskan är en favorit i perfekt storlek. Kavajen och tunikan är från HM. Tack Malin för bilderna. En tegelvägg kunder man ju ha hemma :D


Det var fullt i salen och såg flera bekanta ansikten. Väldigt intressant föreläsning. Jag blev väldigt fascinerad av Annakarin och hur hon pratade, ja allt. Jag hade gärna lyssnat längre på bloggaren Clara Lidström (Underbara Clara) och forskaren Annakarin Nyberg, tiden gick så fort. Hjärnan gick sen på högvarv. Det blev lite anteckningar och planer.


Ny inspiration har jag fått och bloggandet har verkligen gett mig mycket. Jag har fått kontakt med nya människor, träffat människor i samband med Avon, fått dela med mig av produkter. Jag gillar att fota Avon produkter och annat och sen ha kvar det på bloggen. Så kul att gå tillbaka i arkivet. Jag har också lärt mig mycket om att fotografera och även blivit bättre på det. Efter detta blev det drink och mat på Amarillo, så man kan säga after work x 2. En suverän kväll!

1 kommentar:

  1. Åh så roligt, skulle så ha vila gå på föreläsningen :)

    SvaraRadera