fredag 12 december 2014

Recension: Clinique - All about eyes varuprovJag har fått en provburk på Clinique ögonkräm från Kicks när jag köpt något annat och har nu prövat den i nån dag. Den heter all about eyes och ska dämpa svullnader, fina linjer och mörka ringar runt ögonen. Första gången tyckte jag att den kändes behaglig, kändes lite "hettande" men tänkte inte så mycket mer på det, eftersom det är en ny produkt och kan reagera lite först.

Men det blev bara värre! Följande dag var jag röd runt ögonen, kändes irriterande och har fått små utslag/prickar/knottror under ögonen. Syns inte så mycket och det har dämpats sen jag slutade med prdoukten. Surfade runt en stund på nätet och läste om några som också fått liknande och allergiska reaktione av just denna produkt.

Som tur var detta ett varuprov. Det är en produkt som inte passade mig och jag kommer inte att köpa den. Sen är det ju alltid olika, denna kanske passar jättebra för någon annan :)

Någon som har erfarenhet av denna? 

2 kommentarer:

 1. Äshdå - vad synd att den inte passade dig! =(
  Det är nog den ögonkräm vi säljer mest av på KICKS men som du säger passar inte alla produkter alla - nästa gång du kommer in ska vi se om vi inte kan hitta nåt som passar dig bättre!
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var synd :( Har av Clarins varuprov som jag ska pröva som nästa, så får se hur den är! Jag har snart använt upp av Estelle & Thild och den gillade jag :)

   Radera