fredag 26 december 2014

Min julklapp av sambon från Eleven.se

Det är oftast alltid svårt att veta vad man ska ge till sin kära, så vi bestämde att vi själv fick välja julklapp. Jag betalade en del av hans nya telefon och grafikkort och jag bestämde mig för detta från eleven.se :)

Jag fick prover från Kicks för ett tag sen på Daisy Dream by Marc Jacobs och blev så förtjust i den doften så den tänkte jag att få bli min julklapp i år. Surfade lite på nätet och såg att Eleven hadd erbjudande om man köper för ca.1100 kr (tror jag det var) så får man en goodiebag för samma värde med på köpet.

Nedan ser ni bild på goodibagen, läppglanset som syns är från Victorias Secret ^^ Tyckte det var riktigt fina saker! 

Det som jag köpte ser ni på bilden nedan, med Victorias Secret setet följde också med en väska som syns ovan. Den har jag använt nu. Jag har aldrig testat något från Nyx och läst om denna foundation på någon skönhetsblogg så tänkte testa den :) Wet n' wild puder och foundation har jag inte heller prövat så de ska bli roliga att testa. Så synd att detta märke inte längre finns på Seppälä :( Läppglanset från Burt's bees har jag använt sen tidigare som kom med i en livbox och älskar färgen. 

Tack min underbara JHar ni testat någon av produkterna ovan? :)


Detta är inte ett sponsrat inlägg

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja den va helt grym.😀 verkligen värt de! Roligaste med nya märken i perfekt storlek att pröva på!

      Radera