lördag 9 maj 2015

Make Up of The Day: MAC lösögonfransar


Idag passade jag på att öva mig på att sätta lösögonfransar. Jag har kanske gjort det 2-3 gånger, och det är ju riktigt fint ibland :) Dessa är från MAC som jag har köpt för många år sen men det kom inte med något lim. Så nu har jag köpt lim från märket Fingrs (kostade inte mycket på halpa halli). Kanske inte blev helt perfekt men övning ger färdighet ;)


Jag blev riktigt nöjd med brynen idag också. Eyebrows on point! :D Har använt mig av Avon Glimmerstick for eyebrows och Avon Perfect eyebrow kit med vax och färg. Använder en snedskuren pensel, min är från Kicks.


Jag har använt 3 olika kajaler. Övre linjen är Avon Glimmerstick i färgen mod gold, på vattenlinjen Avon Supershock Gel eyeliner och under nedre fransraden Avon Kohl eyeliner pencil. Den sistnämnda är grym att använda till en smokey look :) På fransarna har jag Isadora Flashing Volume. Ögonskuggorna är från en Avon palett med mycket lila toner.


Ja en bild på hela ansiktet måste man väl sätta hit också :) Morjens! :D På läpparna har jag ett läppstift från Rimmel. Bas är MAC prep + prime, Make Up Store cover all mix, Maybelline 24h super stay foundation + Dior Diorskin Sculpt foundation , MAC Studio Fix powder + foundation. Sen lite av solpuderpärlorna från Avon och Kicks Blush Fashionista.



Vad tycker ni om denna look? :) Have a nice Saturday!

2 kommentarer:

  1. SÅ svårt att limma fast lösisar! Men både känns o ser ju lyxigt ut.
    Snyggt läppstift också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen trixit - har applicerat på någon annan nån gång och det är mycket lättare :) Det gör verkligen mycket till en look! Tack du :)

      Radera