söndag 24 maj 2015

Just nu: Avon visningJust nu håller jag Avon visning så detta är ett tidsinställt inlägg! På bilden ovan har jag en fiffig mini hylla som jag hittade på loppis som är från Ikea. Blir rikigt bra att ha på visningen. Nu söker jag bara efter små speglar eller liknande så har jag rätt så bra med visningsmaterial.

Tänkte påminna mina kunder (som inte har egen kundnummer) om ni vill beställa av mig ur kampanj 7 så är sista beställningsdag tisdag 26.5 kl.22.00. Om ni vill veta mer om Avon kan ni kolla på flikarna under headern. Ha en fin söndag!

Länk till katalogen
Länk till minikatalogen

2 kommentarer:

  1. Det var en praktisk liten hylla! :) har du provat nutraeffects krämerna? Vad tycker du om dom? Ja tänker själv beställa en nu ur K7 och prova :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag såg nu också att den finns en större också att köpa från Ikea, om man vill kan man skruva ihop dem. Det står på shoppinglistan nästa gång jag är nära ett Ikea :P Jag har nyss börjat med Radiance serien - hittils gillar jag den jättemycket och passar min hy :) Doftar gott också. Gillar också rengöringen ^^ Ja gör det, har faktiskt haft flera kunder som beställt och gillat den ^^

      Radera