onsdag 6 maj 2015

SnusmumrikenImorse fick jag sällskap av Snusmumriken. Mysigt så. Känner mig piggare idag efter en god natts sömn :) Städar upp lite i egen takt. Sen ska jag packa Avon beställningar wiii :D

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag skulle vara intresserad av att få hem Avons kataloger på posten, är det möjligt? Måste man ha olika visningar och evenemang om man ska vara konsulent, eller kan man bara beställa själv och typ till jobbkompisar?
  Gillar din blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna! Tack, vad roligt att du gillar min blogg! Ja, det är möjligt att få kataloger av mig per post - du kan mejla mig på ninaholm88@hotmail.com så fixar jag det :) Nej, man måste inte ha visningar om man inte själv vill. Evenemang så är det Teamledare som brukar ordna dem eller områdeschef etc., så det gäller oftast inte konsulenter. Inom ett visst område är det jag och min kollega som håller dem - man får jättegärna besöka oss när vi ordnar! Ja, det går bra att bara beställa till sig själv och jobbkompisar :) Under headern finns en flik som heter "Hur beställer jag Avon produkter?" så där står lite mera info. Vi kan ta diskussionen vidare på mejl. Ha en riktigt bra dag! :)

   Radera