måndag 4 september 2017

Beauty Wanties September


Jag gillar höst/vinter i skönhetsvärlden, det kommer härliga nyheter, kalendrar och fina presentförpackningar. Hösten är mysig. Tycker det är roligare att kolla på höst- och vinterplagg också. Här är lite önskningar just nu i skönhetsväg. Vill tipsa om YouTube kanalen Beauty News - här diskuteras nyheter och är min favoritkanal just nu.

Foreo Luna Play Mini 2 ansiktsrengöringsborste - Denna lilla sak är jag nyfiken på att testa för min hy. Flera som har hyllat den, för min känsliga hy tror jag inte jag skulle våga använda den för ofta. En intressant produkt helt klart.

Smashbox Cover Shot Eye palettes - De här ögonskuggspaletterna har jag tittat flera gånger på Kicks. Svårast är väl vilken man skulle välja, när det finns så fina färger. Verkar vara bra pigment och behändig förpackning.

Kat Von D hologram palette - Det är synd att dessa inte finns att få tag i här, desto bättre för bankkontot. De här skulle jag använda som highlighter, till ögonsminkningar m.m. Liknar ingen palett som jag har.

Yves Saint Laurent All Hours foundation - Just nu vill jag bara testa en massa foundations. Föredrar Full Coverage, den här har flera skrivit gott om. Återstår att se om det blir ett köp. Concealer ska också finnas i samma serie.

Loreal X Balmain - De här produkterna väntar jag mest på av alla på bilderna - så snygga fötpackningar! Jag vill få tag i flera läppstift.

Becca Champange Pop Highlighter - Älskar glow och highlighters. Denna är så fin, limited edition.

Christian Louboutin läppstift - Snyggaste läppstiftet som finns. Kommer i en vacker förpackning. Kanske blir den min någon vacker dag? :)

Vad är du extra nyfiken på just nu i sminkväg? :)

1 kommentar:

  1. Ååh jännä inlägg! Minns du highlightern från isadora, den med 5 i? Den e jag nog typ mest nyfiken på.. ännu!

    SvaraRadera