fredag 29 juli 2016

My first order: Beauty Bay


Jag tänkte berätta om min första Beauty Bay order. Detta är inte ett sponsrat inlägg, utan vill dela med mig till de som är intresserade :D För det första så finns det en hel del trevliga märken och bestämde mig för att pröva från två obekanta för mig - L.A. Girl och L.A Splash. När jag ska beställa från någon sida kollar jag typ igenom allt, googlar lite mera på swatches eller videon på sånt som ser intressant ut och sen bestämmer jag mig. En lång process haha :D

Först ut så är denna palett från L.A. Girl, nudes, som kostade 6€! Förpackningen och skuggorna såg jättefina ut, har inte hunnit testa dem ännu. Jag beställde med en vän så vi delade på frakten. Vi valde international tracked, eftersom man ville följa med var paketet är och att det verkligen kommer fram. Är väldigt positiv överraskad, jättebra packat och allt var helt. Är alltid nervös när man beställer från något nytt ställe.


Beställningen anlände ungefär efter en vecka. Fick hämta det från posten. Mycket nöjd! Sen ville jag pröva något för läpparna också, något annat än rosa denna gång. Läppstift som går i brunt är väldigt fint, efter att jag sorterat igenom de jag har och slängt en del som började vara slut och gammal så fick det bli från L.A Splash - studioshine waterproof lip lustre. Ska bli extra intressant när den är vattenfast.


Sen ville jag bara fotografera ett reafynd från Kicks som blev ett spontanköp. Jag minns ej om jag ägt ett läppstift från Esteé Lauder, blev så kär i denna färg. Sen hylsan - vad lyxig den känns! Jag älskar vackra förpackningar, it's my weakness.


Nu återstår bara att pröva alla dessa. Jag betalade med kort eller paypal, minns inte säkert och det gick bra. Så efter att ha beställt en gång så kan jag definitivt tänka mig att beställa igen. Det finns så mycket intressanta märken där också. Har ni beställt från Beauty Bay? :)

1 kommentar:

  1. shiiit den där paletten!!! :) swatch på läpptstiftet?? :)

    SvaraRadera