torsdag 14 juli 2016

Helsingfors shopping del 1


På min semester så hade jag siktat in mig på att spana in skönhetsprodukter som inte finns här i Vasa. Det är flera märken som jag också velat se irl istället för att beställa via nätet. Från Sokos så bestämde jag mig för att köpa detta setting spray som jag läst mycket bra om från Urban Decay - all nighter. Jag använder alltid setting spray när jag gör min make up så denna ska bli intressant att testa!

Sen förstås kära Mac stod också på min besökslista. Jag köpte också något i sminkväg, det kommer i ett senare inlägg. Jag har gillat deras pre+prime skin som jag gillat men ville ändå pröva något nytt. Jag har oftast att det är i t-zonen som jag behöver bättra på under dagen så då blev jag rekommenderad denna moisture infusion. Ska bli roligt att jämföra dessa två. Mac makes me go crazy, det var också Mimas första Mac besök, tror ni hon köpte något? :D


Jag var besviken på de två Kicks vi besökte, gillar Vasas mycket bättre. Blev dock så glad när jag hittade denna Isadora presentförpackning på -70%. Jag hade önskat den i julklapp och hade hoppats på att rea fynda den här men icke. Den väntade på mig i Helsingfors! Förstås var läppglanset mest lockande hehe ;)


Besökte också Lush och bestämde mig för att pröva en lip scrub. Jag har endast testat Mask of Magnaminty som inte passade mig alls. Denna doftar ljuvligt! Inne på ett Anttila köpte jag med en Elle make up pensel, har en liknande från Dermoshop som jag använder flitigt. Behändigt att byta om man använder många färger och inte orkar tvätta penslarna direkt.


Har ni testat något av produkterna ovan? Jag var också väldigt nyfiken på Urban Decays ögonskuggspaletter och deras ögonskuggsprimer, men fick lämna denna gång. Någon som har testat Urban Decay ögonskuggor och primers? :)

2 kommentarer:

  1. Jag älskar all nighter setting sprayet och läppskrubben! Du kommer nog inte bli besviken på dom! :)

    SvaraRadera
  2. Jag har! Har både stora och små Nakedpaletter samt en singelögonskugga från Urban Decay. Och jag har varit sjukt nöjd, kan verkligen rekommendera!! :)

    SvaraRadera