fredag 1 juli 2016

Helsingfors tips efterlyses!


Nu har jag endast tre jobbdagar kvar till min semester! Denna gång bär det av mot södra Finland och Helsingfors. Det kommer att bli två dagar i Helsingfors, självklart lite shopping på schemat och bara njuta. Det är första gången på länge som jag kommer att vara istan och inte ha en massa planer eller vara på väg någonstans. Förutom att spana in en del smink och sånt ;) Ni bloggläsare brukar alltid vara så hjälpsamma.

Jag efterlyser tips på:

- Butiker som säljer festligare kläder, gärna till ett lägre pris/outlet. Jag behöver en bolero/jacka/scarf till min tärnklänning som är mörkare lila och behöver en i liknande färg eller ljusare.

- Mysigt ställe att äta/ta en fika på till bra pris och som är värt sitt besök. Någon som varit på Hard Rock Café? nyfiken!

- NYX smink. Gärna flera ställen ifall något är slut på ett ställe så kan man kolla någon annanstans.

- Loppis/Second hand butiker, gärna såna som också säljer mera märkesvaror

- Make Up Forever produkter. Har sett att det borde finnas nära kampen, men finns det också pop-up shoppar?

- Outlets, något för en crazy cat lady, ställen där det säljs smink (förutom Sokos och Stockmann) eller nåt annat random :D

- Fotbollsstuff av laget Liverpool. Jag har en sambo som fyller i höst och skulle gärna hitta något med hans favoritlag :)

- Andra roliga sevärdheter eller platser som är värt ett besök i sommartider. Väldigt nyfiken på Löyly som Daniela bloggade om.

Tack på förhand! :) Vad har ni för semesterplaner? 

2 kommentarer:

  1. http://ddanielas.blogg.se/2016/february/den-stora-helsingforsguiden-2.html ;)

    Och jo, Löyly är definitivt värt ett besök!

    SvaraRadera
  2. Sveaborg är värt ett besök på sommaren. Kuppi & muffini har stans bästa muffins och i Kallio finns det mkt second hand, tex Soul vintage på Heldingegatan.

    SvaraRadera