torsdag 21 juli 2016

Helsingfors shopping del 3


Nu till den sista delen av shoppingen i Helsingfors. Vid Mac förutom denna produkt så funderade jag länge på vilka läppstift som jag fick följa med hem. Blev så glad när Chris Chang kollektionen hade hunnit komma! Läste om det för en tid sen men trodde inte det skulle hinna komma så länge jag var där. Flera av läppstiften jag frågade efter var slutsålda, så det tog ett tag att bestämma sig.


Föll förstås för denna fina rosa färg i namnet DDDEVILISH (pastel hot pink matte). Jag är så glad över denna, efter jag hade swatchat den på handen så satt den i flera dagar! Förpackningen är något av de vackraste läppstift förpackningar jag sett. Materiell lycka, jag är en sucker för vackra förpackningar. Och Mac, jag blir alltid förtrollad där. Nästa gång ska jag testa deras ögonskuggor. Mima köpte en riktigt fin skugga.


Jag gillar bruna läppstift, brun är en av mina färger, även i klädväg. Dock är det längesen jag hittat något snyggt i mörkare brun nu. Från Vibe Tribe kollektionen fick detta läppstift följa med hem i färgen HOT CHOCOLATE (dirty plum). Gillar när den går också lite i plommonfärgat. Snygg förpackning också.


Det var mina inköp från Helsingfors. Nöjd och glad! Har ni några läppstiftsfavoriter från Mac? :) Man får ju börja fundera vad man ska kolla på nästa gång haha :P Så glad över Fix + spray också, det var faktiskt helt slutsålt där nu. Som tur har jag kvar en del ännu. 2 kommentarer:

  1. Läppstiften!! :D o hylsorna till läppstiften :D :D :D

    SvaraRadera
  2. Jag älskar förpackningarna/hylsorna!! :)

    SvaraRadera