fredag 4 december 2015

My Beauty Collection: Face - Dermosil Nature face mask & Dermosil Nature facial peeling


Dessa två är från Dermoshop och innehåller råvaror från naturen och en viss del är ekologisk. Det finns flera produkter i samma serie, själv gillar jag deras bomullsrondeller som jag brukar beställa många förpackningar i gången, så jag har i mitt lager.

Facial mask brukar jag använda efter skrubben och det funkar riktigt bra. På hemsidan står det också att man kan använda den en gång i veckan i samband med den. Huden känns återfuktande och mjuk efteråt. Parfymfri. En bra basic ansiktsmask. Priset är 5,60€ och här finns mera info. 

Facial Peelingen gör sitt jobb och jag gillar hur den känns på huden. Behaglig och uppfriskande. Den är mera som en finkornig kräm och det gillar jag. Känns ändå snäll på samma gång den gör sitt jobb. Den är också oparfymerad. Här finns mera info, priset är 5,90€.

+ priset
+ ingredienserna
+ tub förpackning
+ bra combo

- förväntade mig bättre resultat på min hud

Dessa produkter får 4.5 av 5.

1 kommentar:

  1. Jag har testat rengöringsgelen ur denna serie, tyckte det luktade typ diskmedel/hushållsrengöringsmedel, så kändes lite fel på huden :D Men den där peelingen skulle jag eventuellt kunna tänka mig att testa, om den inte luktar som rengöringsgelen iaf.. ;)

    SvaraRadera