onsdag 30 december 2015

Snart 2016Alltså vart har dagarna sen jul gått? Helt otroligt att det är en vecka sedan julafton imorgon. Jag har idag besökt loppis och gjort några fina fynd, även passat på och handlat inför morgondagen. Det blir traditionsenligt tortilla i gott sällskap och en massa annat gott.

I mellandagarna har jag tagit det lugnt, haft Gossip Girl maraton, shoppat nya plagg på HM och köpt en fin kalender som jag piffade upp så att man ser att det är min kalender :P 2016 kommer att bli ett fantastiskt år med härliga planer redan från start. Detta år har verkligen varit en berg- och dalbana, men även mycket bra har hänt också. Att jag har lyckats bygga upp ett underbart Team, fått nya vänner och kollegor är det bästa med år 2015.

Vad har ni gjort i mellandagarna? :)

2 kommentarer:

 1. Jag trodde först att det på riktigt var en kalender från AVON! ^^

  Jag har verkligen inte gjort mycket alls under mellandagarna! Dom har rusat ivääääg. Fast mest har jag varit trött, var riktigt stressad kring julen så det är nog det som hämnats nu... hoppas på en bra start på 2016 för dig!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det perfekt Avon färg? :D Bara måste ha den, hittade den på Hong Kong varuhuset här i Vasa.

   Tröttheten har man känt av här också, man har väl spänt sig och stressat och när man äntligen har fått ta det lugnt så har man blivit extra slö och trött. Behövs det också :D

   Radera