söndag 27 december 2015

From me to meJag köpte lite julklappar till mig själv också, beställde hem 3 st Real Techniques miracle sponge - jag älskar verkligen denna. Har även beautyblendern men jag gillar denna bättre, just för att den har den platta sidan som är perfekt att få ett jämnt resultat av foundation. Jag tvättar den efter användning men bör bytas ut förstås då och då för hygienens skull.

Dessa "halv" lös ögonfransar har jag haft tidigare på Galan 2015 och älskar dem. Borsten från HH simonsen - wet brush har jag funderat på länge sedan jag läste om den hos frisören Elin Johanssons blogg, denna ska gå bra att använda i vått hår också och ska reda ut bra. Bli spännande att pröva! Alla produkter beställde jag från Bangerhead.

Har ni köpt någon julklapp till er själv i år? :)

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset, har länge spanat på Beautyblender men tror jag satsar på denna istället då! Ska den användas fuktig? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod! Ja denna är ju också förmånligare :) Jag blöter den i ljummet vatten, kramar ur överflödigt vatten och torkar ännu lite med handduk före anvädning, så känns det bäst för mig. Ibland använder jag den torr också :)

      Radera