fredag 31 augusti 2018

Ninja and Sky


Härligt med fredag, efter lång dag på jobbet hämtade jag mat från Korv Görans och kollade på Netflix. Fredagsmys när det är som bäst. Har fotat en del i veckan som ska komma på bloggen, bl.a ett samarbete. Ska bli roligt att få testa nya produkter. Imorgon är det redan september och jag är så redo för hösten. Älskar färgerna, I love me mässan och annat roligt på gång. Avon visningar börjar dra igång och småningom börjar planeringen inför julförsäljningen.


På bilden ovan ser ni Ninja, hon vågade lägga tassarna i vattnet. Kanske hon simmar nån vacker dag :D Vi har vant både Ninja och Sky med koppel sen små och försöker vara ute med de några gånger i månaden. Ninja är över ett år och är en stor flicka nu. Sky är två månader yngre och är lite mindre men lika söt. Våra babys.


Vad har ni för planer i helgen? Själv ska jag jobba och blogga och läsa Ikea katalogen och Elle. Skulle verkligen behöva besöka Ikea snart, planer på ett vitrinskåp/billy bokhylla och så vill jag väldigt gärna ha matlådor av glas. Har börjat satsa på att göra mera matlådor till jobbet. Det blev lite fredagsflumm med söta bilder :) Trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar