torsdag 26 november 2015

Bubbel och Tapas - Morrr + min favoritbild på Snowball


Detta inlägg är i samarbete med Morrr.

På söndagen efter Galan så passade på att gå på en blogg brunch ordnat av Morrr i samarbete med Zoomi. Jag var först osäker om jag skulle gå, men vaknade i perfekt tid i gott skick efter Galan så det kunde ju inte bli bättre timing ;) Sen fotograferar jag ju Snowball rätt så ofta så detta passade perfekt - något gott, träffa andra bloggare samt att få tips hur man ska fotografera husdjur. 


Allt lät riktigt intressant och jag gillade Lenas engagemang och hur hon berättade om deras tjänster. Mycket fiffigt, här hittar ni deras hemsida. Joni från Zoomi gick sen igenom saker som är bra att tänka på när man fotograferar husdjur, fick lite mera inspiration och tips. Sen att börja en söndag med bubbel och tapas, hur perfekt? Tack var dunder hårsprayen var min frisyr också i ett sånt skick - bara att stiga upp och gå - det såg ut som dagen innan :D


Det var riktigt trevligt att träffa andra bloggare också. Nedan ser ni min absoluta favorit bild på Snowball som jag själv har fotograferat, som är finast. När hon är söt, tvättar sig eller har upp munnen och ser crazy ut finns det också massor av på datorn ;)1 kommentar:

  1. så trevligt det såg ut! Och bilden på Snowball är verkligen fin! Jag har väl en del bilder jag blivit nöjd med som jag tagit på husdjur, men det handlar ju ofta om slumpen/ögonblicksbilder. Sällan vill min katt ju posa och samarbeta på det sättet... ;)

    SvaraRadera