måndag 10 november 2014

Apocalips

Det har varit en riktigt bra dag, jag har fått handlat två klappar och beställt en på nätet, gjort lite småfynd till mig också som inte kostade skjortan :) Skönast av allt är väl ändå när det är rent hemma nu. Jag blir irriterad och stressad om det är för "råddigt" omkring. Harmoni!

Har prissatt en del loppissaker så man får ta med sig lite vartefter. Hann inte idag så får bli en runda imorgon. Men har sålt bort två saker på fb-loppis idag i alla fall ^^

Det kom för längesen med i Livbox en produkt från Rimmel med namnet Apocalips. Det är ett läppglans, med samma intesiva färg som i läppstift och med en fin glans som i läppglans. Man kan säga att man har kombinera det bästa av båda - Åh vad underbar den är på läpparna! Färgen är 300 Out of this world. Nästa gång jag är på väg mot stan måste jag spana in de andra färgerna. Ett stort plus att den är lättapplicerad. Kommer nog att bli en ny favorit för läpparna!
2 kommentarer:

  1. Jag har hört mycket bra om apocalips men har inte ännu hunnit testa själv! Tyckte inte att det fanns nån färg i collectionen som jag gillade. Men sofie karlsson (bloggaren och youtubern) ha rekommenderat dem :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej :D Jag har inte ännu hunnit spana in de andra färgerna i kollektionen. Rimmels ögonskugga var det första jag ägde i sminkväg minns jag, nu har jag inte testat något från Rimmel på länge förutom denna och ett läppstift :)

      Radera