måndag 23 maj 2016

When two beautybloggers meetNågot av det roligaste med att blogga och att läsa bloggar är kommentarena man får och det fantastiska sättet att lära känna nya människor på. Mima och jag har läst varandras och bloggar och för en tid sen när hon var på besök i Vasa så träffades vi första gången. Nu var hon på väg igen och jag föreslog att vi kunde gå och äta någonstans innan hon skulle åka iväg med tåget. Det blev Amarillo! Det var inte tyst någon gång typ, vi diskuterade både skönhetsprodukter och Avon och allt där emellan. Jag har alltid gillat hennes empties inlägg, det är alltid intressant att se vad andra använder för produkter.


Jag tog även glassportionen till efterätt hoho :D Nu när vi hade chansen så bestämde vi oss för att göra ett besök till minimani och spana in märket Essence, jag har själv inte använt något av de produkterna och när man har kollat lite där så har hyllan vari väldigt urplockad. Men inte igår, så det blev lite köp för oss båda. När man älskar skönhetsprodukter och kollar på dessa och ännu till ser priset så måste man ju pröva lite olika produkter. Helt slut efter intensiv funderande och ska bli så spännande att testa dessa. Tack Mima för denna dag!

Vilka är era favoritprodukter från Essence? :) Bilder på min shopping kommer, stay tuned.

1 kommentar:

  1. Jamen det var ju så kiva att ses! :D Jag började ju må så dåligt sen på hemvägen (hade massa värk i käken efter kånkande på väskor och skumppande i tåg) så ja fick rejält ont o flunssan bara exploderade o ja ble trött o lessen men alltid då jag tänkte tillbaka på Vasa-helgen och träffen med dig och allt skratt och roligt så kändes det lite bättre för stunden!

    SvaraRadera