fredag 6 maj 2016

New in from MAC


Jag är så glad när jag har vänner som har möjlighet att hämta hem Mac till mig. Det är inte så ofta man besöker Helsingfors eller andra ställen där Stockmann finns. Visst finns det en del på webshopen, men inte allt. Sen vill jag gärna se och känna på produkterna innan köp. Denna gång så blev det påfyllning av tidigare favoriter samt ett nytt läppstift. Tack ännu en gång vännen.

Studio Fix Fluid köpte jag ifjol i Helsingfors när jag behövde en ny foundation förr året och denna är så perfekt för mig. Allt är bra, färgen, hållbarheten och täckningen. Väl värt sina 32€. Studio Fix powder plus foundation är säkert min tionde jag har i användning snart. En must have produkt för mig. Skrev mera om den här i My Beauty Collection.


Rosa läppstift är det jag älskar mest inom make up. Jag har sett denna både på instagram och andra bloggar och blev så sugen på att testa den! Färgen heter Angel och är från frosty lipstick serien. Har ännu inte hunnit pröva den, ska bli spännande :) Har ni några Mac favoriter?

4 kommentarer:

 1. Det där läppstiftet är nog to die for!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alltså man kan ju inte ha för många MAC läppstift? :D Detta är min andra MAC, men har på känn att det kommer att bli flera... :D

   Radera
 2. Hej Nina!
  Jag är så glad att jag hittade dig via Instagram :) Förlåt min svenska är inte så bra… Det är nitton år från mina studentskrivningar och jag har inte behövt min Svenska efter det :D :D

  Jag är en ny Avon-konsult och jag är mycket intresserad av Avon och också förtjust och inspirerad :) Det är roligt att läsa blogger om Avon-produkter, men jag också vill söka information. Till exempel nagellack eller läppstift, att man kan se hur de ser ut.

  Min Mac favorit är en brun ögonskugga, jag använder det som ögonbrynsfärg. Det är beständig och har en passande ton.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för din fina kommentar, det var ju riktigt bra skrivet! Vad roligt att du hittat min instagram och blogg. Härligt med MAC, jag har flera produkter på väg nu ;) Att känna någon som är i Helsingfors nu som då är guld värt.

   Radera