söndag 18 oktober 2015

Seche Vite vs Maybelline Dr. Rescue + friyay make upIgår lackade jag naglarna med Avon lack i färgen loving lavender från Nailwear Pro serien. Det finns en liknande nu i katalogen.i gel serien som heter lavender sky i gel finish serien, i alla fall när man googlar efter bilder på båda är de väldigt lika.

Älskar färgen och köpte för ett tag sen detta överlack från Maybelline, som jag läst mycket om på nätet som en bra, billigare och liknande överlack som Seche Vite. Den sistnämnda älskar jag och den har nu blivit geggig och det är inte mycket kvar. Jag vet att det finns droppar från samma märke att köpa men känns lite väl onödigt. Det har varit min absoluta favorit och har alltid använts vid lackning.

Dr.Rescue testade jag första gången igår. För det första blev det otroligt jämnt och torkade snabbt, sen vet jag inte när jag senast lyckats få nagellacket + överlacket så bra att jag inte har tagit i någonstans och fått hack strax efter appliceringen :D Finishen är riktigt fin och fast överlacket ser rosa ut så blev det inte det. Får återkomma senare med recension efter ett tag. Någon som prövat denna från Maybelline? Nedan bild från gårdagens makeup. Gillar läppstift, bäst att satsa på färgglada läppar om man har bråttomt att sminka sig :D

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack du jag blir så glad <3 :) Och lacket har hållit sig snyggare längre med detta än om man jämför med Seche Vite :O Måste pröva ännu med ett annat lack så att det inte är bara Avons lack + Dr.Rescue som gör att det håller så bra.

      Radera