måndag 12 oktober 2015

Nomineringen till GALAN 2015 har börjat


http://www.finlandssvenskabloggare.com/galan-2015/nominera/

Hösten är här och Galan 2015 är på kommande - nu kan man äntligen nominera sina favoritbloggare!

Bloggevenemanget Galan 2015 som äger rum 21 november i Vasa kommer att bli vinterns höjdpunkt, ljuset i mörkare tider. Här hittar ni mera info om galan och det är duktiga Ida-Marie & Maria som ordnar detta som står bakom företaget Finemang AB. Det kan ju helt enkelt inte bli annat än Finemangt :'D

Jag skulle bli såklart så glad om jag skulle bli nominerad i kategorin Årets Mode-/Skönhetsblogg. Vilken ära det skulle vara att få vara nominerad!

Här kan man nominera. Nu ska jag själv fundera över vilka jag ska välja. Några är helt klara för mig och några ska jag fundera på.

www.ninozia.blogspot.fi

Tack på förhand och kramar till mina läsare :) Ses vi på Galan 2015? ^^ 

5 kommentarer:

 1. Troligtvis kommer jag nominera dig :) Behöver bara nån dag ännu för att hitta en kandidat i varje kategori... Själv hade jag gärna fått en nominering i "årets personliga blogg" eller nåt sånt, ska fixa ihop ett inlägg där jag ger en bra motivering till varför jag tycker jag kunde bli nominerad till det och varför jag tycker min blogg inte riktigt är som de andra, dyker väl upp imorgon :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad glad jag blir! :) Jag hade faktiskt tänkt ut dig till årets personliga blogg, jag gillar när du skriver om olika saker från ditt perspektiv ^^ De flesta kategorier har jag redan klart vem jag ska nominera, det är någon enstaka ännu som det är lite svårare med :D

   Radera
  2. Oh, tack!! :) Så glad jag blir! <3

   Radera
 2. Jag nominerade dig Nina i årets skönhetsblogg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johanna vad glad jag blir! :)

   Radera