fredag 16 oktober 2015

Nominerat & beställt klänning


Nu har jag nominerat mina favoriter och beställt hem en klänning. Få se om den passar, om den gör det är det verkligen ett fynd! Annars så får man leta vidare. Så roligt med dresscode, vad passar nu inte bättre än guld & gala? Det är min favoritkombo just nu så kunde inte bli gladare :D

Bara att vänta tills biljetterna släpps och klänningen kommer hem. Woopwoop! Någon annan som redan nominerat och hittat sin outfit? :)

Här kan man nominera om ni inte gjort det redan :)

4 kommentarer:

 1. ska bli spännande att se din klänning! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hihi :D Det ska bli roligt att se vad andra har på sig under kvällen ^^ Hoppas nu klänningen passar, annars får man söka vidare :)

   Radera
 2. Jag har mina nomineringsfunderingar på ett papper ännu, men det är pågång! Det var svårare än jag trodde! Har kollat runt olika bloggar för att bekanta mig mer även med bloggar jag kanske inte har hittat in på tidigare. Klädseln däremot... Har inte hunnit slänga det än tanke ännu! :) Hoppas klänningen passar! :)
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte också det var svårare än vad jag trodde! Vissa var helt klara, andra tog det en stund innan man visste vilka man ville nominera i den kategorin. Tack vi ska hoppas den passar ^^ Och bra hinner du ännu fundera på klädseln hehe :)

   Radera