måndag 1 januari 2018

Den tog slut! - December


Då var det dags för 2017 sista empties inlägg. Vill ni läsa tidigare inlägg så hittar ni de här. Denna gång rensade jag en del bland mina läppstift också. Mindre mål inför 2018 angående skönhet och min kollektion kommer ni att få se i ett annat inlägg. Det blev en del denna gång, låt oss börja!

Avon Care glycerine handkräm - En suverän produkt, perfekt till vintern och känslig hy. Behändig tub flaska, kommer att köpa den igen. Går snabbt in i huden vilket är ett stort plus, bra i handväskan.

Avon Nutra Effects Micellar vatten - Ännu en flaska, den bästa jag testat för mig. Har redan en ny i användning. Kommer att köpa den om och om igen :)

Lumene Blue Basic handkräm - Denna köpte jag på Citymarket för 2€, tror detta är nyss innan de förnyade sina produkter. Helt basic, inget extra. Kommer inte att köpa den igen om den finns. Bra förpackning i handväskan dock.

Maybelline Eye Make Up remover - Läst mycket bra om denna men jag gillade den inte alls. Tog helt ok bort ögon make up men inte så bra som jag hade hoppats på. Inte värt priset och kommer inte att köpa den igen. Föredrar Avons True Effects eller Lumenes för vattenfast remover.

Dermosil Sensitive hand soap extra - Eftersom min hud har blivit känsligare och ännu till under vintertiden så var denna perfekt nu. Jag beställer dock väldigt sällan själv från Dermoshop, utan mera med vänner. Kan tänka mig att köpa den igen.


Nivea 3-in-1 micellar cleansing wipes - De här överraskade verkligen positivt! Riktigt bra, tillräckligt blöta och de sista torkade inte ut. Tog bra bort make up. Föredrar deras wipes som är i blå förpackning men detta var verkligen ett bra alternativ. Funkade bra för min känsliga hy. Kan tänka mig att köpa den igen på erbjudande.

Lumene 3 in 1 cleansing wipes - De här hittade jag också på erbjudande innan Lumene förnyade sina produkter - månades besvikelse. För det första så var de hälften mindre än vanliga wipes, alldeles för torra och det kändes som det rev i huden. Kommer inte att köpa de här igen.

Mossa Youth Defence dagktäm tester - Jag brukar inte komma ihåg att spara testers till empties men denna gjorde jag det. Jag gjorde ett test i armvecket med denna kräm, huden har blivit känsligare i ansiktet och är väldigt försiktigt att pröva nya krämer och rengöring. Speciellt örter och mera "naturligare" hudvård har min hy inte gillat. Den här blev det rött i armvecket och vågar inte testa i ansiktet. Synd för att jag har hört bra om dessa - blev dock förvånad att alkohol var på andra plats i ingredienslistan.

Real Techniques Miracle Sculpting sponge - Den här gillade jag inte alls, känns alldeles för klumpig för mig. Föredrar Miracle complexion sponge istället. Kommer inte att köpa den igen.


Avon Naturals Clean Slate shampoo - Den här använde jag nu som då när mitt hår var lite fett, riktigt bra produkt. Kan tänka mig att köpa den igen, sambon gillade den också. Men kommer inte att köpa den i sån här stor förpackning 700 ml - det tog nästan 2 år! Jag behöver inte tvätta mitt hår så ofta, så från och med 2018 kommer jag att satsa på minisar eller mindre förpackningar. Dock behöver jag inget nytt på ett tag.

Dermosil Living hand soap - Detta är en kökstvål som jag verkligen gillar. Kan tänka mig att köpa den igen. Har sparat förpackningen, så fin.

LV handtvål - En riktigt bra handtvål för känslig hy som inte torkar ut. Bra nu i vinter och sambon gillar den också. Vi har redan en ny i användning.

Neutral handtvål - Också en bra handtvål, föredrar dock LV före denna. Kan tänka mig att köpa den igen på erbjudande.


Maybelline Lash Sensational mascara - En riktigt bra mascara för priset. Kan tänka mig att köpa den om den är på erbjudande.

Loreal So Couture mascara - Min must have mascara som jag inte kan leva utan, gummiborste. Har redan en ny i användning och en i lager. Det jag tycker att är jobbigast med dessa mascaror när de finns i t.ex. matbutiken är att de oftast inte är tejpade.

NYX soft matte lip cream London och Istanbul - Här har jag haft samma upplevelse som Jennifer, de funkar helt enkelt inte på mig. Formulan har förändrats så därför får den åka från min kollektion. Kommer inte att köpa från denna serie igen. De här var bland de första matta flytande läppstiften jag testade och det finns så många andra som jag föredrar istället.

Avon matte blossom läppstift - Den här färgen finns inte mera och det är väldigt lite kvar i den. Den förnyade matta formula är super och har köpt en ny i liknande färg.

Avon bold peony pop - Den här har också flera år på nacken och har använt den halvvägs, korallfärgad. Jag gillar bold serien - mycket pigment och bekväma på läpparna. Har redan två andra färger.

Aco Lip Cerat - En helt bra läppomada, kan tänka mig att köpa den igen om den kommer på erbjudande. Bra att ha i handväskan.

Avon intensive relief läppomada - En favorit, speciellt under vintern. Kommer att köpa den igen.

Isadora Lipgloss - Rosa läppglans älskar jag. Märkte dock att formulan inte var den samma och doftade konstigt. Kommer inte att köpa den igen, finns andra som är bättre.

House of Lashes lash glue - Jag använder väldigt sällan lösögofransar så behöver inte så stor förpackning. Den här gillade jag, speciellt när den var svart. Satt som berget och var svår att få bort. Kan tänka mig att köpa den igen i mindre förpackning. Synd att dessa är svåra att få tag i.

Smashbox Photo Finish primer - Jag blir så glad när det finns primers i mindre förpackningar. Den här var riktigt bra, kan tänka mig att köpa den igen. Sminket höll sig bra på plats och den satte sig snabbt och bra på huden, vilket är suveränt om man har bråttomt.

Kicks Lash tool - Har redan köpt en ny, den här har metallpiggar. Med vissa mascaraor vill fransarna klumpa ihop sig, denna är lösningen för mig.

Har ni testat någon av produkterna ovan? :) Jag trodde inte att det blev 174 empties under ett år, känns bra. Hoppas på ännu flera nästa år.

2 kommentarer:

  1. Jag brukar använda Lumenes wipes och tycker de är bra. Kan ju hända att de var lite sämre nu eftersom det var en utgående produkt. Använder nästan enbart lumene som rengöring för ansiktet och är supernöjd. :)

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar :) Det skulle vara intressant att testa de nya wipesen. Lumene har bra hudvård och de nya förpackningarna är väldigt fina. En rengöring för ansiktet vill jag verkligen testa någon gång.

    SvaraRadera