onsdag 3 januari 2018

Instagram 2017 best 9


Att se vilka bilder som var mest gillade på instagram 2017 var intressant. Hela 21,617 likes! 487 inlägg. Av sociala medier är det facebook och iustagram jag använder mest. Ni hittar mitt instagram konto under namnet ninozia

På översta raden finns bild från Eurovision kvällen. Det är något av det bästa på våren. Everglow highlightern från Ofracosmetics/Nikkietutorials blev snabbt en favorit när man vill ha rejäl glow. Ardell wispies fransarna var lätta att applicera och perfekt längd. Bör verkligen bära oftare lösögonfransar i år, det blir så bra med vissa looks.

En tågselfie, bilselfie och balkongselfie på andra raden. Att fota med peruk i annan färg är roligt.

På sista raden minns jag så väl när jag tog det fotot. Det blev en del firande - jag hade varit ansvarig försäljare/butikschef i en vecka och över lyckan att få välja mellan 3(!) jobb från maj. Jag lyssnade på min magkänsla och valde därefter - det var ett av årens bästa beslut. Trivs så bra nu och ser så fram emot detta år. Innan jag började på mitt nuvarande jobb kunde jag hoppa in i centrum och älskade denna tunika. Sist en smikning, här har jag en fin topp från Zara. Älskar deras kläder.

Vilka var dina best 9? Kommentera gärna din instagram så jag får se :)

2 kommentarer:

  1. Det jag älskar med din blogg är att du är så orädd för färg både på ögon och läppar! Älskar att du provar på i princip varenda färg som finns i dina sminkningar. Keep up the good work!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket för din kommentar :) Vad glad jag blir :D Jag älskar att experimentera! Ha en bra dag!

      Radera