torsdag 20 juli 2017

Något nytt, några fynd och helgplaner


Jag gillar inte att noppa ögonbrynen, är väldigt känslig där, sen jag upptäckte "brynkniv" så är det så behändigt. Visst noppar jag också lite ibland. Jag har haft en från Make Up Store som varit fantastisk men den börjar ha sett sina bästa dagar. Ska passa på att pröva dessa från Depend - testade från Kicks egna märke och den var inte bra. Tummen upp för 3 i en förpackning :)

Ville också testa nya fransar från Ardell, dessa har ingen tydlig svart band/liner som de flesta lös ögonfransar har. Modellen heter wispies. Så fick jag ett prov på CK doft och en minis från Clnique. Tack för den - Kicks har bästa betjäningen istan.


På Citymarket hittade jag en Lumene handkräm för 2€ och ett puder från Maybelline för 5€. Ska bli spännande att testa, jag hoppas inte pudret blir för mörk. Efter flera dagar med jobb ska det bli skönt nu med 4 dagar ledigt!Det kommer också att bli finbesök av bloggbästis Mima. Ska bli så roligt :)

4 kommentarer:

 1. Var köpt du brynjuttun? Å va kosta di? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte dessa på Kicks, kanske 7,90€ eller runt 10€?Med tanke på att man får 3 st var det bra pris och jag tyckte de var bra :)

   Radera
 2. De ha vari en fantastisk helg, tack!! ❤❤❤❤ åh, att noppa ögonbrynen e jU SÅ SKÖNT!

  SvaraRadera
 3. Thanks for a great Weekend, thanks for sharing............

  SvaraRadera