lördag 25 juni 2016

Shopping: Mac Cosmetics


Förra helgen när jag besökte Tammerfors så passade jag på att gå på stan och shoppa lite. På lördagen hann jag gå några timmar efter Avon programmet tog slut och sen igen på söndag innan tåget gick. Efter en del funderande fick detta följa med mig hem från Mac. I våras rensade jag ordentligt bland mitt smink så det kändes roligt att köpa något nytt.

Sedan jag hittade några favoriter hos Mac som passade mig perfekt, så är det riktigt roligt att pröva andra produkter vartefter. Mac ger mig något slags ha-begär, hjärtat pumpar lite extra, är förtjust i förpackningarna och skulle länge bara kunna gå igenom alla produkter. Jag blir taggad och överlycklig på samma gång :D


Jag bestämde mig denna gång att pröva ett puder, denna heter select sheer och fanns i en väldigt ljus färg, NC5. Jag vill också berätta att jag alltid har fått suverän och kunnig betjäning på de 3 olika Mac ställena jag har besökt, det värdesätter jag högt när man själv jobbar med kundbetjäning. Denna ser jag fram emot att pröva, hittills har jag endast testat denna. Funderade länge på ett läppstift, det blev denna gång i färgen fabby som har frost finish. Den är rosa/mauve med lite guld shimmer, svår att förklara - väldigt fin i verkligheten.

Pro longwear lip pencil i färgen good timing är en fin rosa färg. Jag har använt den en gång och gillade den riktigt mycket. Sitter ordentligt på plats. Passade på att köpa en vässare på samma gång som jag ska använda till läpp pennorna. Den jag har börjar vara några år på nacken. Mac har också några produkter i reseformat, vilket jag tycker är det perfekta sättet att kunna pröva nya produkter. Denna gång fick det bli cleanse off oil som ska ta bort make up, även vattenfast. Ser fram emot att pröva denna, kommer att ta med den på min inkommande semester.

Tycker ni om Mac produkter? :) Har ni någon favorit som man borde pröva?

1 kommentar:

  1. Kan man få en swatch på fabby läppstiftet??? :) jag äger ingen mac product sen innan men hoppas kanske äga nån efter att vi har varit till Hesa! ;)

    SvaraRadera