fredag 17 juni 2016

Home is where my makeup stash isDetta är andra gången jag beställer från cocopanda.fi. Denna gång behövde jag Label.m torrschampo för brunetter, som är fantastisk på att dölja utväxten utan att se dammig ut. Den var nedsatt och så fick lite andra saker följa med hem. Just nu finns inte Label.m produkter på sidan, hoppas den kommer in igen.

Real Techniques är mina favoritpenslar, trors att jag älskar läppstift så äger jag inte en läpp-pensel, inte vad jag vet i alla fall ;) Så denna rosa ska jag testat nu i helgen.

Äntligen ett bra pris på Mary-Lou Manizer! Denna har jag funderat på länge, och när den var runt 15€ kunde jag inte låta bli. Har testat den en gång och gillar den redan. Älskar förpackningen också.

NYX är ett av mina nya favoritmärken och jag passade på att ta denna pearl shadow i färgen mink. Den verkar också vara slut på hemsidan men det finns två andra färger. Har använt den idag med Fix+ från Mac för att få extra mycket pigment och lite metallisk effekt - wow säger jag bara! Jag kommer att återkomma om Mac Fix+ efter ett tag. Hittills är jag mycket imponerad, denna produkt kan användas till flera olika saker. Stay tuned.

Detta är inte ett sponsrat inlägg, jag bara älskar skönhetshopping :D Har varit nöjd med beställningarna, det har gått fort och allt har varit fint packat. Har ni prövat någon av produkterna ovan? :)

2 kommentarer:

  1. I lve you, mary-lou! ;) nu kan vi va manizer-systrar då vi båda har den! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp haha vilken bra idé :D

      Radera