måndag 20 juni 2016

Helgen i Tammerfors

I helgen blev det ett besök till Tammerfors. Jag minns inte senast när man har varit in till centrum, de få gånger man varit de senaste åren har varit till Särkäniemi, Ideapark och Ikea. Denna gång hade möjlighet att vara med på Avon Teamledardag - så glad att jag hade den möjligheten, allt var över förväntan.


Hotellet där evenemanget ägde rum var på Scandic Tampere Station. Gångavstånd till tågstationen. Vilket hotell! Modernt, nytt och fräscht. Riktigt i min smak. Sambon skulle också ha gillat det om han hade varit med. Jag hade badkar i rummet, så skönt efter en lång lördag med tidigt väckning att bara njuta. Jag passar alltid på om jag är borta att bara slappna av och njuta av lyxen.

På lördag kom jag tidigt med tåget och hann i lugn och ro äta hotellfrukost. Det var något av de bästa hotellfrukostarna jag ätiti. Mums! Sen började själva programmet, så roligt att träffa andra Teamledare från hela Finland. Massor med härligt på kommande och jag har en hel del planer inom min Avon karriär. Sen blev det lunch, riktigt gott det också. Laxen var riktigt god. Med några pauser höll programmet på till klockan fyra.

Efteråt en lyckad dag med givande program blev det lite chill. Efter incheckning på rummet så gick jag en sväng på stan, när jag såg att Sokos och Stockmann hade öppet till sju på lördag. Skönt att gå i lugn och ro, mina planer var att spana in skönhetsprodukter som inte finns här. Så skönt att kolla i lugn och ro vid Mac, Nyx och Urban Decay. Det blev lite köp efter en del funderande, bild på shoppingen kommer i ett skilt inlägg. När man inte har dessa märken att se i butikerna här så blir man lite crazy, men tänkte noga igenom mina köp ;)

På söndagen efter att ha sovit gott blev det frukost och några timmar shopping innan hemfärd. Jag besökte Stockmann och Sokos, så skönt båda dagarna att det inte var proppfullt där man ville titta. Sen hann jag också besöka Koskikeskus och några butiker där. Av en slump fann jag en butik med festkläder och passade på att spana in utbudet av klänningarna, när jag ska vara brudtärna i höst. Hittade en fin som var nedsatt. Den satt perfekt och var rätt färg. Så det var verkigen värt sitt fina pris. Nöjd och glad kom jag hem på söndag kväll.

Vad gjorde ni i helgen? :)

4 kommentarer:

 1. Vilket härligt och fräscht hotellrum! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var riktigt underbart, det var ett av de lite lyxigare rummen <3

   Radera
 2. Härligt med shopping-helg och att få komma iväg lite. :)
  Och du verkar ha gjort några superfynd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var riktigt skönt! Man behöver också lite egentid ibland :) Att få sen i lugn och ro kolla på Stockmann och Sokos skönhetsprodukter var ju pricken över i:et :D

   Radera