fredag 28 augusti 2015

Fredag med bloggmingel och nya bekantskaperIkväll var det bloggmingel på Plan B med ett gäng härliga bloggare. Att gå och träffa nya bloggare är alltid lika roligt och det passade perfekt denna fredag. Tidigare på dagen blev det lunch på Amarillo med Johanna och det blev en riktigt trevlig pratstund :) Ni vet, sådär som att det känns att man har känt varann ett tag? Så var det.

Här är alla bloggare som var på träffen: Emma, Christina, Jenny, Karolina, Daniela, Angelica, Maria, Ida-Marie och Maria.

Det blev någon drink, prat och skratt. Ett riktigt härligt gäng. Fint och mysigt på Plan B. Det blev diskussioner om allt möjligt och en del bilder så klart :P Eftersom jag för tillfället har lånat en systemkamera, så tog jag inte med mig den. Tog någon bild hemma som den nedan. Älskar min kavaj/jacka från New Yorker. Ett nytt rosa läppstift invigdes också till kvällen ;)


Tack alla ni som var på plats! Det var så roligt att träffa er. Nu är man glad, taggad och fått härlig inspiration i finlandssvenska bloggvärlden. En riktigt mysig atmosfär ^^ Vi träffas väl snart igen?

4 kommentarer:

 1. Svar: Så roligt med positiv respons även om inlägget var långt! :) Jo, jag rekommenderar verkligen Anew vitale serien. Använder dag-och nattkrämen från den serien nu och jag har också nu den där dubbla ögonkrämen i användning från Clinical serien! :)

  Javisst Tiger finns i Helsingfors. Nu minns jag inte om det var i forum eller kamppen eller ingendera som tiger fanns men jag har för mig åtminstone att det var i Forum. Så spännande det låter med Avon Gala! :)

  Japp precis! Vem "uppfinner" ett nagellack med både gel- och sandeffekt i samma?! Lumene tydligen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Gillade den butiken väldigt mycket :) Vad kul, ser fram emot att börja med Anew. Dessa nutra effects är ju så dryga så de känns som om de aldrig tar slut ;)

   Radera
 2. de va trevligt att träffas :) och rosa läppstift är det bästa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma! :) Ja visst är det :D

   Radera