söndag 9 augusti 2015

Besök på Combo Kirppis Loppis Outlet


I måndags var det dags att besöka nya loppiset/outlet Combo. Otroligt mycket folk redan på parkeringen. Det tog oss två timmar när vi gick runt och tittade. Positivt överraskad av de fina nya sakerna de har nu, perfekt presentställe nu när IN har stängt (snyft). Det blev en del fynd denna gång! 

Tröj/jackan från Adidas tog jag genast i bruk när vi åkte till villan. Så fin och skön, 4€. Nya leggings 1€, Dalahäst mössa 0,50€, Michael Kors fodral 4€,H&M längre topp med spets och tryck 4€, starbucks t-shirt 1€ och den som sambon blev mest glad över - en äkta Liverpool skjorta för 1€! Fynd, eller hur? Och den passade. 


Gick lite på stan sen efteråt med T och hittade denna på H&M för 3€. Var på jakt efter en klänning till Avon galan och tro det eller ej - så hittade jag en som satt som en smäck och var riktigt jag. Det kommer mera bilder när det är mera aktuellt sen :) 


Jag tyckte jättemycket om Combo. Denna gång fyndade jag mycket på en gång. Bra ställe, kändes som om det ändå var bra med rum mellan hyllorna fast det var mycket folk och stort plus med även fina nya saker. Någon annan som varit där och vad tyckte ni? :) 


3 kommentarer:

  1. alltså e de gamla suvikirppis? elo ? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ägarna till det, som har öppnat i en stor byggnad nära flygfältet :) I gamla Suvi så är det ny ägare och nu är det också loppis :)

      Radera