måndag 11 maj 2015

Den tog slut! - April


Avon White Tea & Jasmine - Denna kom som gåva över en viss beställning och jag har faktiskt använt den som handtvål. Gillade doften ^^ Önskar man hade badkar. Kan tänka mig att köpa den igen.

Yves Rochér Jardins Monde Cotton Flower Shower gel - Denna har vi fått i julklapp. Doftar fräscht. Känns fuktgivande. Kommer kanske att köpa den igen :) Har också använt en del av den som handtvål och det gick bra.

Estée Lauder Matte Perfecting primer - Denna har jag verkligen snålat med. Riktigt bra produkt. Dyr. Unnade mig den en gång. Sminket håller sig bra under dagen. Kommer kanske köpa den igen, om man får den till ett bra pris ;)

Dermosil Hand & Foot night care - Helt okej produkt. Tycker inte riktigt om doften. Använt den som handkräm när jag har haft riktigt torra händer. Fick i julklapp ett set med olika små tuber,där fanns denna med. Kommer troligen inte att köpa denna, men andra som jag använt från setet kan jag tänka mig. En tar snart slut och kommer troligen i nästa månads den tog slut inlägg.

Lumene Waterproof Eye Makeup remover - En av de bästa jag testat! Tar verkligen bort allt, känns skonsam och lämnar ändå inte huden för oljig efteråt. Nu när denna är slut ska jag testa Kicks egna remover, så får se hur det blir efteråt. Kommer att köpa denna igen.

Dermosil Body Lotion Red Orange - Jag har haft denna i duschgel tror jag (?) i alla fall någon annan produkt med denna doft och den gillade jag. Men inte denna. Doften blir stark och konstig på min hud. Går dock lätt relativt in i huden. Kommer inte att köpa den igen. Synd för jag gillar verkligen duschgelen :(

Lumene Sensetive Touch 3 in 1 Cleansing wipes - Helt okej, finns bättre. Kommer troligen inte att köpa igen.

Yves Saint Laurent Touche Éclat - Denna har jag haft förut och jag gillar den massor. Jag har använt den runt ögonen, perfekt under ögat. Kommer kanske att köpa den igen! Har använt en från Dior också för många år sen, minns att den också var riktigt bra.

Kicks Fibre Lash mascara - Fin svärta, går lätt och snabbt att applicera. Tummen upp. Tror dock inte att jag kommer att köpa den igen, när jag har andra som jag gillar mera och vill pröva. Kanske om jag hittar den på rea :)

Avon Extralasting lipstick - Denna färg i pink peach har varit en riktigt fin färg, har haft med mig denna i väskan. Håller länge också. Dessa är förnyade och nu är det i en annan hylsa - de kommer jag garanterat att köpa igen och har redan i en annan färg av dem också. De sitter bra. Tummen upp!

Har ni testat någon av dessa ovan? :)

2 kommentarer:

  1. Yves Rochérs Cotton Flower Shower gel är härlig, har haft den ett par gånger! :) Dermosils hand och fotkräm gillar jag också, och speciellt gillar jag själva tuben ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevligt ^^ Tyckte den var så bra när den var så neutral också just doften på duschgelen :) Ja det är verkligen fin förpackning :D

      Radera