tisdag 12 maj 2015

3 inlägg om dagen?

Bild från bloggträff

Jag märker direkt nu efteråt när jag varit sjuk att bloggen blivit lidande. Hade faktiskt inte ens ork att sitta vid datorn. Det var längesen som jag faktiskt var så länge sjuk och mycket lämnade. Det märke jag av igår, när jag tog itu med städningen, sen en del pappersarbete och sådant som måste göras. Som tur så är det mesta av det roligt :D Det tar tid. Att blogga tar också tid. Jag är väldigt noggrann med mina inlägg, därför sitter jag med ett inlägg ett bra tag innan det publiceras. 

3 inlägg om dagen - då är jag nöjd. Fast något inlägg bara innehåller en bild och lite text. Har jag fått 3 inlägg är jag mycket glad. Ibland blir det mer, ibland mindre. Jag har ändå inte bloggen som ett måste - men jag satsar gärna när jag kan :) Sen blir det ofta saker man ser och kommer på: detta måste jag fota till bloggen! :D

Hur många inlägg skriver ni per dag? :)

Min YouTube kanal: Sweetninoz

2 kommentarer:

  1. Tre inlägg låter lagom. :) Jag skriver så många som jag har inspiration och tid till. Precis som du så sätter jag också ner rätt mycket tid på varje inlägg (både bildredigering och att skriva text) så det tar ju lite tid. Ibland blir det ett, ibland blir det tre, ibland blir det inga alls. Lite jobbigt för läsarna kanske när det varierar så mycket från dag till dag, men jag tänker att läsarna blir vana och inte bryr sig så mycket i att det går ojämnt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din kommentar Maria! Ja exakt - man ska ju ändå göra som man själv tycker och vill :) Ibland blir det tomt här också. Ibland flödar inspirationen och ibland inte :) Så tror jag också - har man en fast läsare kollar de nog in oavsett.

      Radera