fredag 22 juni 2018

My first time at Sephora


Glad Midsommar! Idag har vi tvättat, ätit tortillas och bara tagit det lugnt. Skönt efter en fullspäackad vecka och idag har det varit perfekt inneväder. I detta inlägg tänkte jag skriva om mitt första Sephora besök och shoppingen, det kommer att bli ett långt inlägg :D På bilden ovan ser ni min shopping från en dag i Stockholm. Monki hade en outlet istan, Mac shoppingen har jag redan bloggat om och Victorias Secret shoppingen kommer i ett skilt inlägg. Låt oss börja!

Jag har länge velat besöka Sephora och den här gången blev besöket 45 minuter ch det kändes som om man inte hann kolla in allt jag ville och swatcha och testa. Men jag visste redan då att det blir ett nytt besök i augusti på min andra del av semestern och det är ju snart! För det första blev jag väldigt förvånad över utbudet, det var verkligen mycket. Sephoras egna kollektion var också mycket större än vad jag trodde.


Utbudet av minisar/travel-size överraskade mig positivt och jag spenderade mest tid nära kassan där det fanns många olika minisar. Det perfekta sättet att testa nytt och lättare att använda upp hela produkten. Jag vill oftast kolla i lugn och ro själv men frågade hjälp efter brynprodukter av en försäljare och betjäningen var bra.

På bilden ovan fick det bli en setting spray från Make Up Forever, Benefit Roller Lash mascara, Tony Moly banana läppomada och Sephora läppbalsam. Av dessa är jag mest taggad på Benefit mascaran som jag läst så mycket gott om. Tony Moly läppomada är ju bara för söt!


Fenty Beauty vill jag definitvt bekanta mig mer med och swatcha. Det fanns ett minikit med highlightern Hustla Baby och ett läppglans. Jag testade highlightern idag och den ger ett väldigt fint glow utan att vara för mycket som man lätt kan bygga på. Den satte sig väldigt fint på huden utan att framhäva hudens textur. Från Kat Von D blev det en Brow Struck Dimension powder, ett brynpuder med 3D effekt.

I deras egna kollektion så fanns det så mycket fina läppstift. Det fick bli rouge shine lipstick i färgen duchess. Sen till något jag inte trodde att var möjligt - man kunde skaffa Sephora medlemskortet! Vid kassan fick jag deras waterproof eye make up remover och en mascara och två necessärer, en var när man köpte travel size för en viss summa. De kommer att bli perfekt till nästa resa när jag ska flyga. På bilden ser ni också ett sött nagellack som ser ut som ett miniägg, det torkade snabbt och var en riktigt fin skir färg. Nagellack intresserar mig inte lika mycket längre som tidigare om man ser på vilka produkter jag dras mer till, men de här var så söta så att jag kunde inte låta bli.


Bilden nedan är necessärerna. Summa sumarum så är jag väldigt nöjd över mitt första besök, bejtäningen och de fina gåvorna som jag fick. Ser så fram emot nästa besök, kommer att reservera mycket tid då ;) Vad är din favoritprodukt från Sephora? Vad får man inte missa? Berätta gärna :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar