onsdag 6 december 2017

Julfest look


Igår var det dags för julfest och jag går gärna all-in när det är fest med hår, smink och klädsel. Först besökte jag Artistica och fick håret uppsatt, tänk att för lite mer än ett år sen hade jag pageliknande frisyr och håret hölls knappt bakom öronen. Det har verkligen växt. Har också glitter i håret som inte syns så bra på bilden. Jag bar en petrolblå spetsklänning från märket OIS.


Inte alltid så lätt att få bra bild när det är mörkt och när man har bråttomt, jag använde mig av Urban Decay Heavy Metals paletten. Den är definitivt en favorit nu med alla härliga skimriga och metalliska skuggor. Läppstiftet I'm Glistening från Mac Snow Ball kollektionen är årets bästa läppstift köp. Svårt att få på bild, den är en fin kall brun nyans med frost finish. Jag har inte sett någon sådan färg tidigare.


Highlighter från Mac i färgen oh, darling. Jag satte extra mycket tid på basen och när jag kom hem mot 3 tiden på natten så hade jag inte behövt fixera med puder eller något under hela kvällen trots mat och dryck. Endast läppstiftet behövde påbättras. Primer, foundation och setting spray är från Kat Von D.

Idag har jag tvättat alla mina sminkborstar, firat självständighetsdagen med tortilla och planerat inför morgondagens AVON-Bloggkväll. Imorgon återstår ännu ärenden innan och sista packningen med goodie-bagsen. Ska bli så roligt! Någon annan som går all-in gällande fester och högtider? :D 

1 kommentar:

  1. Vad roligt med julfest och oj så fin hårfärg du har! :D

    SvaraRadera