söndag 8 januari 2017

Urban Decay


Äntligen fick jag fotat dessa skönheter i dagsljus. Har inte velat börja använda dessa förrän jag gjort det haha! De är ju så vackra. Paletterna hittade jag på Sokos rea - den första är Urban Decay UDXX Vice reloaded palett och den andra är Gwen Stefani palette. 


Själva förpackningarna är vackra och lyxiga, även pappersförpackningen runtom. Vice paletten har dessutom en yta så det inte lämnar fingeravtyck. Logon är så snygg tycker jag. Gwen Stefani paletten är noga utvalda färger till sig själv, som hon har varit med under ett år och ta fram de bästa färgerna. Extra roligt med läppstiftsprov i Gwen Stefani förpackningen.


UDXX Vice Reloaded har de finaste och populäraste skuggorna under deras 20 år finns med i deras nya formula. Denna borde också vara limited edition. Jag har inte testat skuggorna från märket, men allt annat jag prövat har jag inte varit besviken på.


Jag ser så fram emot att testa dessa! Skulle så vilja pröva foundation från Urban Decay också, vill dock se färgerna i verkligheten eftersom de är så svårt när jag är så ljus. Vilka är dina favoriter från Urban Decay? :)

2 kommentarer:

  1. Men gu ja döööööör UD döden eller hur du brukar typ säga! ;)

    SvaraRadera