måndag 30 januari 2017

New make up


I helgen hade jag en underbar dag med min vän i Umeå. Det blev shopping och god mat och dryck. När vi kom fram till centrum så blev det först shopping på New Yorker. Jag älskar den butiken! Hittade en hel del, även på rea. Önskar denna butik fanns i Vasa. Köpte för första gången en Nabla skugga när det var halva priset, ska bli spännande att pröva detta märke.

Så blev det även shopping på Lagerhaus, Ur och penn, Åhléns samt en liten smink butik jag inte minns namnet på. På Åhléns kollade jag bara på Mac, hehe. Tack ännu en gång vännen för en superdag! Så tacksam över alla fina människor jag har omkring mig och tack till dig som hade biljetterna åt oss :D
Ena handen var full med läppstift swatches och andra med highlighters. Jag har alltid fått bra kundbetjäning på Mac, både i Helsingfors, Tammerfors och Umeå. Det blev till slut ett fint kit från Nutcracker kollektionen, ett läppstift som jag föll för direkt och en paint pot i ljuvlig färg. Ska bli spännande att testa alla. Blev så glad över att jag fick en fin påse också!

Vad är era Mac favoriter? :) 


2 kommentarer:

 1. Åh! Var köpte du Nabla sminket?? :D

  Du vet, jag har inte mycket från MAC men min favo e nog cranberry skuggan! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nabla fanns vid en liten butik i ett shoppingcenter i Umeå :D De hade flera intressanta märken, bl.a Gloss, The Balm och några produkter från Lipland. Och även annat men hann ej kolla så mycket :D Ja den skuggan är så fin! :)

   Radera