fredag 27 maj 2016

Pirkka Color Mask
Jag läste någonstans att Pirkka hade kommit med färgmasker för håret. Första reaktionen var what? Sen när jag såg det fanns rosa så måste jag ju bara testa den. Jag använder färgmask nu som då för upprätthålla det rosa i min ombre. Det finns flera olika färger.

5,50€ kostade den och jag testade med att applicera den i torrt hår. Man kan också använda den i handdukstorkat hår. När jag använder färgmasker så delar jag upp håret i 4 delar och färgar en del åt gången och använder folie och färgpensel. Jag hade i denna längre än vad det stod på förpackningen (3-5 minuter), totalt 10 minuter. Mitt hår drar lätt åt sig färg så det gick åt en hel del. Doftade gott och kändes vårdande.

Före/Efter
Här ovan är före och efter. Jag fick ingen som kunde fota en ordentlig före bild :P Men det hade högre upp börja bli behov av färgmask när det sken lite igenom. Efter bilden är lite för mörk, det var sent på kvällen. Det blev jämn och fin färg. Över förväntan och värt sitt pris. Fin glans blev det också. Tummen upp för Pirkka!

1 kommentar:

  1. Jag är faktist imponerad av Pirkka! Det skulle man ej ha trott! :D

    SvaraRadera