tisdag 24 maj 2016

4 x Instagram



Härliga Instagram, där man kan hitta inspiration och nya människor att följa. Make up bilder gillar jag speciellt att spana in samt videon. Har ni tips på något konto man inte får missa så kan ni kommentera i inlägget :) Bilden ovan är taget från igår, ljuvligt väder en ledig dag. Är riktigt förtjust i Nyx highlightern jag köpte också.



Så här ser det ofta ut hos oss. Igår när jag hade en ledig dag började jag med att lyssna på podden Projekt Framgång's senaste avsnitt och äta yogurth. Det är någon som helst vill äta allt vi äter också, så hon sitter fint bredvid eller på golvet. Söta Snowball!



I söndags passade vi på att grilla korv i det fina soliga vädret. Jag har blivit mycket bättre på att uppskatta livet och allt fina omkring varje dag. Det var inte så för lite mer än ett år sedan. Livet leker nu!



I förra veckan var jag på Tupperware visning och vann i ett lotteri. Blev så glad när man fick välja vinst, det var verkligen riktigt jag den som jag valde.

Om ni vill följa mig på Instagram heter jag ninozia där. Samma på snapchat. Använder ni Instagram ofta? Jag använder det dagligen, postar något nästan varje dag eller flera gånger om dagen :)

2 kommentarer:

  1. Jag måste säga att jag har mina perioder på instagram. Jag kan vara riktigt aktiv i en vecka och dessutom ladda upp flera bilder på en dag sen faller instagram o glömska o ja märker att jag inte laddat upp en bild på en vecka.. sen blir det fart på mig igen xD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så kan det också vara, allt eller inget :D

      Radera