tisdag 3 mars 2015

Den tog slut! - Februari


Vart tog februari vägen egentligen? Tycker den gick så snabbt. Jag passade på att leka lite med Picmonkey när jag fixade hit bilden, jag tycker om tipuna xD

Avon Senses Pampering Divine Time. Denna är krämig i konstistensen och vi har även använt den som handtvål. Den är återfuktande och huden blir len efteråt. Doftar gott också ^^ På händerna märker man direkt att den inte torkar ut. Kommer garanterat att köpa igen.

Clarins Eye Countour Balm tester. Jag skrev om denna redan i januaris inlägg, eftersom jag hade två tester. 

Marc by Marc Jacobs Daisy Dream tester. Min favoritparfym som tester har varit perfekt att ha i handväskan. Denna i normalstorlek har jag fått av sambon i julklapp.

Avon Naturals Conditioning Hand Cream. Denna har varit en favorit nu i vinter. Doftar gott, återfuktar bra. Kommer att köpa den igen.

Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser with Orange Extract tester. Denna är en av de bästa skrubbarna jag testat för ansiktet, så denna har jag verkligen snålat på! Huden blir mjuk och len, piggar upp och doftar så gott. Jag klippte upp förpackning och använde det sista efter att bilden togs. Denna vill jag köpa igen - om den kommer till ett rabatterat pris :) 

Dermosil Hand Cream with Sea Buckthorn. Denna fick jag i julklapp och fått vara bredvid datorn. Helt bra, doftar gott. Söt förpackning :)

Någon som testat nåt av dessa? :) 

2 kommentarer:

  1. Har inte själv testat nån av produkterna men vill nog hemst gärna köpa den där duschkrämen! Men blir kanske att testa den i nästa höst/vinter eftersom jag vill ha mer "lätta" dofter och duschgelar (?) nu mot våren :) Härligt om den faktist HAR återfuktande effekt! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den var riktigt härlig! Förstår vad du menar, jag tänker direkt på Lagoon eller den där Citrus :D

      Radera