tisdag 20 september 2011

Budget make up remover sheets


Jag har testat en del våtservetter som tar bort smink och innehåler aloe vera, ibland är det skönt ifall man inte orkar eller har varit ute. Pirkkas är riktigt prisvärda och innehåller 30 st i en förpackning. När man har öppnat förpackningen så torkar den inte lätt heller. Tar bra bort mitt smink, är tillräckligt "våt" och doftar gott. Minns ej priset.

Vilket märke är er favorit av liknande produkt?

3 kommentarer:

  1. Åh jag älskar såna där! (för att jag är lite lat hehe). Jag gillade de där baby-våtservetterna från AVON, dom tog bort mitt smink underligt bra! Sedan har märket Simple också effektiva och väldoftande avsminkningsservetter.Mest brukar jag köpa dem från Lidl som heter Iseree (?! tror jag) eftersom dom är så billiga. Men nu måste jag absolut köpa Pirkkas till näst! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ibland är man lite lat hihi :P Åh de från Simple måste jag pröva, sett dem på Anttila. Jo Lidls är också bra! Hoppas Avons dide baby kommer tillbaka så får jag pröva de också :)

      Radera
    2. Jo, simple servetterna är lite dyra bara men dom är effektiva o doftar jättegott! :) Joo, vi håller tummarna att baby-servetterna kommer tibaaax! :)

      Radera