torsdag 5 november 2015

Den tog slut! - Oktober


Isadora Flashing Volume mascara - Denna mascara har jag endera fått i livbox eller som gåva när jag köpt nåt från Isadora, minns ej riktigt. Först gillade jag den inte, men sen gillade jag den starkt när den gav volym och separerade riktigt fint! Kan tänka mig att köpa den igen, denna skulle ju kunna komma i nån form av julförpackning :D

Avon NutraEffects Mattifying Toner - Detta ansiktsvatten innehåller inte tvål eller parabener. Man ska skaka den innan den används. Tar bort det sista efter rengöringen och huden blir inte torr och sträv som jag upplevt av vissa ansiktsvatten. En bra produkt :) Kommer troligen att köpa igen, men först ska jag pröva micellarvattnet i samma serie.

Avon Senses Mystique Shower Gel 720 ml - Har använts både som tvål och duschgel. Kommer att köpa igen, så bra med stor flaska och pump ^^

Kicks Eye Makeup Remover - Denna tar även bort vattenfast och har också haft två lager som man ska skaka innan användning. Jag älskar ju Lumenes variant och denna var riktigt bra också! Lämnade inte för oljigt heller efteråt och gick smidigt att ta bort rejälv ögon make up. Kommer troligen att köpa igen. Prisvärd.

Avon Big & Daring mascara - En favorit hos mig och flera kunder, årets Avon mascara. Ger volym och jag gillar borsten. Jag har nu i användning Big & False Lash mascaran som nyss utkommit, så får se om jag gillar den bättre eller inte. Om inte blir det garanterat ett till köp. Den är normalpris 16€ men i denna kampanj 4,45€ per annan produkt :O sid 105.

Matrix Total Results Heat Protection Shampoo - Har skrivit om den här. Kan tänka mig att köpa den igen.

Avon Advance Techniques Supreme Oils Duo Treatment spray - Denna är så underbar! Nu är den slut snyft. Kommer att köpa den igen, denna är perfekt när håret behöver extra fukt och vård. Doftar ljuvligt och det blir inte för fett av den. Här har jag skrivit mera om den.

Wella Hairspray - Har jag skrivit om här. Kan tänka mig att köpa den igen pga. priset. Det är främst sambon som gillat den :P

Max Factor Masterpiece Transform mascara - En helt bra mascara, det finns dock bättre som passar mig. Kommer troligen inte att köpa den igen.

Avon Naturals Radiance Rose Water - Har jag använt innan dagkrämen. En helt bra produkt, har dock inte direkt märkt någon större skillnad på mig. Passar bättre till någon annan :)

Mayeblline Baby Lips Lip Balm Moisturizing - Ett läppomada har tagit slut. Kommer definitivt köpa igen, jag har två andra med färg i anvädning. Denna var riktigt återfuktande. Såg idag att det fanns en kalender på Sokos Emotion med dessa :o Anyway, jag behöver läppomada - jultomten får gärna komma med några!

Har ni testat någon av ovan eller något ni är extra nyfiken på? :)

2 kommentarer:

 1. Jag har faktist inte prövat någon av produkterna men är nyfiken på Big & Daring masvaran... det som håller mig tillbaka är att endel säger att den är svår att tvätta bort fast man har bra ögonmakeup remover...?!

  Jag skulle vilja prova någon av IsaDoras mascaror också men jag har såååå många mascaror i lager just nu så det går inte riktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den sitter faktiskt ordentligt :D Det har gått bra för mig att använda Avon Extralasting eye makeup remower och Kicks egna. Den vattenfasta måste ju vara helt otrolig? Rekommenderar verkligen denna till de som behöver en mascara som sitter hela dagen :D

   Jag har tidigare provat kanske 1-2 av Isadora och de har jag varit riktigt besviken på, denna är den första jag gillar :)

   Radera