torsdag 12 november 2015

Avon i Lappo


I tisdags åkte jag iväg till Lappo för att representera Avon. Eftersom ingen annan Teamledare hade möjlighet just den dagen tänkte jag varför inte? :) Lite miljöombyte och att träffa nya människor är alltid roligt. Det var en i klassen av närvårdarestuderande som är Avon Skönhetskonsulent som tagit tag i saken och bestämt sig för att göra olika behandlingar med Avons produkter för en liten peng, och på så sätt samla in pengar till inkommande klassresa. De var även från lokal tidningen, så får se om det står något om det i tidningen så där nu i efterhand.

Jag fick sånt härligt mottagande av klassen. Jag steg upp fem och åkte iväg med tåg, åt frukost på abc och sen iväg till skolan. De hade reklamblad överallt i skolan, i olika butiker omkring med mera. Mellan 10-18 kom det kunder som för en liten peng kunde välja mellan fotvård, handvård, massage eller ansiktsbehandling. Även bakverk kunde man köpa. Det kom mera folk än vad de förväntat och jag hade själv också en mycket lyckad dag. Vi hade ett Avon lotteri på plats med en rejäl produktkasse och jag hade även nyheter med.

I slutet av dagen när det började lugna ner sig fick jag också massage och handvård. Så skönt. Många koppar kaffe och en massa skratt. Sen när det blev dags att packa ihop och de städade upp i rummet så blev jag riktigt förvånad ut över hur det såg ut innan -  de hade verkligen fått ett relativt sterilt klassrum mysigt med rosa tema. Innan jag åkte hem blev jag så rörd - jag fick en jättefin lykta med ett kaffepaket och kort som tack från klassen för att jag kom! :)

Jag är så glad att jag har jobbat med kundbetjäning där jag har varit tvungen att prata finska på såna här evenemang. Pratade inte svenska med någon under dagen förrän jag kom hem, brukar oftast inte vara så :P Tack Sedu Närvårdarstuderande för denna dag!

2 kommentarer:

 1. Hejsan! Köpte en Avon ögonskugga från I<3me-mässan i Helsingfors förra året och har använt den massor så skulle vara sugen på att testa mera! Hur fungerar konceptet, vad jag har läst på så fungerar det som Oriflame? Och finns ju så massa fint, vilka produkter tycker du jag måste prova? :) ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att höra att du är intresserad :) Jag har själv aldrig varit på den mässan men vill gärna iväg nästa år ^^ Avon är direktförsäljning ja, som Oriflame, vi kan bestämma om vi vill beställa åt oss själv endast eller åt sig själv + vänner, kunder osv. Avon är störst på direktförsäljning av kosmetika i hela världen och andra plats av alla direktförsäljande företag (Tupperware, Partylite etc. alla dessa) http://directsellingnews.com/index.php/view/2015_dsn_global_100_list#.VkUVLvkrKUl

   Åh det finns så mycket som jag tycker om :D Men ska försöka skriva top 5:

   1. Handkräm Avon Care Rick Moisture. Bra basic handkräm, ger fukt men går snabbt in i huden. Har haft kunder som varit riktigt känslig och atopiker har klarat av denna bra :)
   2. Läppstiften. Finns många olika, Ultra Color och Ultra Color Bold serien är mina favoriter. Den sista är riktigt med pigment och det blir som en täckande färg, just den som är på hylsan :)
   3. Senses duschgel. Finns så mycket härlgit att välja på som doftar gott.
   4. Glimmerstick kajalpenna som ej behöver vässa. Har kanske 10 olika ;)
   5. Smycken. Nickelfria, mycket finare i verkligheten och tappar inte färgen ^^

   I kategori listan till höger har jag en skild Avon, så där kan du hitta massa inlägg! Ha det bra :)

   Radera